Sıcak

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5 Android Telefon İçin En İyi Ücretsiz 3D Paralaks Duvar Kağıdı

telagram @dunyatvv
4k



 Android akıllı telefonlar oldukça özelleştirilebilir ve birinde ciddi özelleştirme yapabilirsiniz. Kullanıcı arayüzünün neredeyse her bölümünde akıllı telefonunuzu istediğiniz gibi gösterebilirsiniz. Telefonlarınız için ekranınızı daha canlı görünecek harika canlı duvar kağıtlarını size zaten anlattık .

Şimdi, burada, telefonunuz için istediğiniz gibi özelleştirebilmeniz için harika bir 3D canlı duvar kağıdı uygulamamız var.

3D Duvar Kağıdı Paralaks - 4D Arka Planlan

3D Duvar Kağıdı Paralaks, telefonunuz için paralaks duvar kağıdı oluşturabileceğiniz, indirebileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir paralaks duvar kağıdıdır. Bu duvar kağıdı, akıllı telefonun hareket sensörlerini ve ivmeölçeri kullanır. Mevsim, doğa ve hatta tatiller gibi indirebileceğiniz duvar kağıdı kategorisine sahip olursunuz.

Bu uygulama, dinamik bir ekran oranına sahip tüm cihaz ekranlarını destekler ve birçok özelliğe sahiptir. Çok katmanlı koleksiyonu indirebileceğiniz bir süper kahraman kategorisi var. Kendi duvar kağıdınızı oluşturabilir ve onları akıllı telefonlarında da kullanmak için arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

İndir

Canlı Duvar Kağıtları 4K, Arka Planlar 3D / HD - Pixel 4D

Telefonunuzu özelleştirmek için animasyonlu kilit ekranı arka planları dahil olmak üzere bu uygulamada 250'den fazla harika 3B duvar kağıdı elde edersiniz. Akıllı telefonunuzun ana ekranını, ana ekranınız ve kilit ekranınız için iki farklı duvar kağıdıyla dekore edebilirsiniz. Telefonunuz destekliyorsa, kilit ekranına canlı duvar kağıdı koymanıza izin veren tek uygulama budur.

Bu uygulamaların bazı özellikleri aynı zamanda kilit ekranı ve ana ekran desteğini içerir. Ultra geniş ekranlar da dahil olmak üzere her tür ekran en boy oranını destekler. Uzay duvar kağıtlarından süper kahramanlara ve daha fazlasına kadar indirebileceğiniz birçok farklı kategori elde edersiniz.

İndir

Canlı Duvar Kağıtları HD ve Arka Planlar 4k / 3D - WALLOOP

Walloop, AMOLED ekranları desteklemek için gerçek bir siyah arka plana sahip en iyi ücretsiz 3B duvar kağıtları, gifler ve videolar koleksiyonudur. Bu uygulama, favori duvar kağıtlarınızı otomatik olarak canlı duvar kağıtlarına dönüştürür ve videoları duvar kağıtları olarak kullanabilirsiniz. Ana ekran ve kilit ekranı için farklı canlı duvar kağıtları kullanabilirsiniz.

Bu, geniş bir HD canlı duvar kağıtları koleksiyonuyla birlikte gelen ücretsiz bir Android duvar kağıdıdır. Ayrıca, ekranın ekran oranına rağmen müttefik akıllı telefonları destekleyen 4K duvar kağıtlarına sahip oluyorsunuz. Akıllı telefonunuza en uygun duvar kağıdını geniş duvar kağıtları galerisinden bulacaksınız.

İndir

Canlı Duvar Kağıtları 3D / 4K - Paralaks Arka Plan HD

Bu, animasyonlu paralaks arka plan koleksiyonuna sahip benzersiz bir 3D duvar kağıtları ve hologramlardır. Bu uygulama, telefonunuzun ana ekranını ve kilit ekranını çok katmanlı paralaks 3D duvar kağıdıyla 3D derinlik efekti verir. Duvar kağıtlarının çoğu bu uygulamada ücretsiz ancak bazıları satın almanız gereken premium.

Bazı özellikler, alan ve süper kahramanlar dahil olmak üzere seçim yapabileceğiniz duvar kağıdı kategorilerini içerir. Bu duvar kağıtları pil açısından verimli ve oldukça hafiftir, bu nedenle telefonunuzu kekelemeyecektir. Hiçbir reklam veya herhangi bir gizli maliyet yoktur, satın alabileceğiniz premium duvar kağıtları vardır.

İndir

3D Paralaks Canlı Duvar Kağıdı - 4K Arka Planlar

Bu 3B Duvar Kağıdı ve Kilit Ekranı Arka Planları, akıllı telefonunuzun ana ekranına jiroskopla gerçek bir 3B derinlik efekti verir. İhtiyaçlarınıza uyan galeriden seçebileceğiniz yüzlerce duvar kağıdı var. Akıllı telefonunuza uyacak duvar kağıdını seçebileceğiniz çok sayıda kategori elde edersiniz.

Bu duvar kağıdı uygulamasını kullanarak bir kilit ekranı duvar kağıdı da ayarlayabilirsiniz. Ekranın canlı duvar kağıdı özelliğini kilitlemek için ayrı bir uygulama elde edersiniz. Süper kahraman duvar kağıtları ve anime duvar kağıtları da alırsınız. Akıllı telefonunuzun pilini boşaltmayan bazı vektör hareketli 3B duvar kağıtları elde edersiniz.

İndir

Ayrıca oku Telefonunuz için En İyi 5 3D Duvar Kağıdı Uygulaması

Sarmak

Bunlar, Android akıllı telefonunuza daha serin hale getirmek için indirebileceğiniz 3D paralaks duvar kağıtlarıydı. Akıllı telefonunuz için ASMR duvar kağıdı listemize de göz atmalısınız .

Yorum Gönder

0 Yorumlar