Sıcak

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

PUBG MOBILE LITE

 pubg_mobile_lite_indir_matiorg



PUBG MOBILE LITE, Unreal Engine 4 kullanarak üretildi ve orijinal PUBG MOBILE deneyimini 10 dakika veya daha kısa süren aksiyon dolu Arena Modu maçlarına taşıyor. Güncel oyunun kusursuz bir şekilde çalışabilmesi için 600 MB depolama alanı ve 1 GB RAM yeterli.

PUBG MOBILE LITE, özellikle daha az kaynak gerektiren cihazlar için oluşturulan efsanevi PUBG Mobile'ın bir sürümüdür. Android sürümleriyle daha fazla uyumluluk (4.0.3 veya üstü) ve daha küçük boyut, artık daha fazla cihazın Playersunknown's Battlegrounds'ın heyecan verici dünyasını deneyimleyebileceği anlamına gelir.

PUBG MOBILE LITE, bu Battle Royale serisindeki oyunların geri kalanıyla aynı oyun kurgusuna sahiptir: kapalı bir ortamda duran tek bir oyuncu kalana kadar savaşın. Bu kolay bir iş değil, ancak diğer oyuncularla savaşmak ve tek başına hayatta kalmak için kullanabileceğiniz birçok silah, araç ve ekipman mevcuttur.
PUBG Mobile'ın bu azaltılmış versiyonu sadece kırk kişiden oluşan oyunlarda oynamanıza izin veriyor, ancak orijinal oyunun aynı özüne sahiptir: Unreal Engine 4 ile oluşturulan, bir lite uygulaması için mümkün olan en yüksek kalitede grafiklere sahiptir.
PUBG MOBILE LITE, PUBG Mobile'in tüm heyecanını daha az RAM'e sahip cihazlara getiren harika bir oyundur. Heyecanlı savaşlarla ya tek başınıza ya da arkadaşlarınızla ​​savaşın ve en son oyuncu olup olamayacağınızı görün!

Oyunu indirmek için butonları kullanın.

 Not:Apple Kullanıcıları ise, Pubg Mobile Lite’nin şuan İOS sürümü olmadığı için sadece PubG Mobile Sürümünü kullanabilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar