Sıcak

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Wifi Şifre Öğrenme Yöntemi! Wifi Şifre Gösterici Rootsuz

 Wifi şifre öğrenme rootsuz

İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte telefon veya bilgisayarınızın wifisini açtığınız anda çevrenizde pek çok şifreli modem olduğunu göreceksiniz. Peki bu şifreli olan internetlere nasıl bağlanabilirsiniz. Wifi şifre gösterici rootsuz bir şekilde amacımıza ulaşabileceğiz.

Rootsuz wifi şifresi öğrenme ve wifi şifresi bulma gibi konularda size yardımcı olacak bir uygulamadan bahsetmek istiyoruz. Bu uygulama sayesinde yakınınızda bulunan wifilerin neredeyse hepsinin şifresini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Uygulamaya girdiğiniz anda konumunuzu açtıktan sonra size yakın yerlerdeki birçok wifinin şifresini ücretsiz bir şekilde gösteriyor. Wifi şifre gösterme ve wifi şifre kırıcı gibi işlemleri rootsuz hallede bileceksiniz. İstediğiniz yerde internet kullanabilecekken keyifli vakit geçirebileceksiniz.

Bu uygulamayı kullanmak için internet gerektiğinden öncelikle gideceğiniz yere varmadan internet bulunan bir yerde gitmek istediğiniz yerdeki wifilerin şifrelerini öğrenmeniz. tavsiye ederiz.

Bu durumda bilmeniz gereken tek şey bazen yakınınızda veya komşunuzda bulunan wifilerin şifrelerini göstermeye biliyor. Bu durumda uygulama %80 oranında çalışıyor diyebiliriz. Uygulamanın videosu altta bulunurken indirme işlemini de yine alt kısımdaki linkten hallede bilirsiniz.

Uygulamayı Android indir veya iOS indir



Yorum Gönder

0 Yorumlar