Sıcak

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ALMAN ANKET SİTESİNDEN 2 HAFTADA 40 EURO KAZANMA




Evet arkadaşlar siteyi keşfettikten sonra deneyip öyle size tavsiye etmek istedim çünkü size yemin ediyorum tek bir anket 8 euro verdi ben ödeme yapacağını tahmin etmedim her neyse 14.8 euro biriktirdim ve ödemeyi aldım. Site alman sitesi çeviri kullanarak ancak yaparsınız belirteyim.Ödemeyi payoonerin global servisinden alacaz. çünkü site almanya bankalarına ödeme yapıyor bizde payonerin globall ödeme alma servisini kullanacağız.global servisine tıklayıp euroyu seçince orda DE ile başlayan hesap numarası çıkıyor onu kopyalayıp sitemizdeki hesap kısmına kaydediyoruz ve böylelikle site her ayın sonunda hesabınızda ne kadar para birikmişse payoonerinize yolluyor. arkadaşlar benim linkimden üye olursanız cidden çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle pişman
siteden çektiğime dair görüntü:http://i.hizliresim.com/8zY9La.png

ödeme kanıtı:http://i.hizliresim.com/5yDonR.png
 Entscheiderclub Alman menşeili bir şirkettir. Site de normal olarak Almanca. Ama bunu dert etmenize gerek yok tabi ki. :) Chrome kullanarak anketleri rahatlıkla Türkçe'ye çevirebilirsiniz. 

  Öncelikle siteye doğru bilgiler ile kaydoluyorsunuz. Sürekli kullandığınız bir mail adresi ile kaydolmanızı tavsiye ederim. Çünkü yeni anket olduğunda e-posta ile bildiriyorlar veya ara sıra siteyi kontrol edebilirsiniz. Kaydolurken sizden Almanya'ya ait bilgiler isteyecek; posta kodu yaşadığınız eyalat falan, bunları Google'dan bularak yazabilirsiniz. Örn. Münih ve posta kodu gibi...

  Kaydolup bilgileri doldurduktan sonra tek yapmanız gereken anket gelmesini beklemek. Günlük ortalama 1-2 anket geliyor. Bazen günde 3-4 tane. Ama her anketten para kazanamıyorsunuz. Ankete başlarken eleme soruları falan soruyor(cinsiyet, yaş, posta kodu vb. gibi. Ankete uygun olup olmadığınızı kontrol etmek için)

  Her neyse; kaydolmak için buraya tıklayın.

  Ödemeyi IBAN adresine gönderiyor fakat sadece Almanya IBAN adresini kabul ediyor. Bunu dert etmenize gerek yok. :)  Almanya'ya ait bir IBAN adresine sahip olmak için Payoneer hesabı açmanız gerekiyor. Oldukça basit. Kaydolduktan sonra euro bakiyesini seçip, Alt kısmından> 'Global Payment Service' yi seçiyorunuz ve altta size ait Alman IBAN adresini veriyor. Bu adresi Entscheiderclub sitesinden banka bilgileri kısmına yazın. 

Ekran reimleri;











  Ödemeniz 10€'yu geçtiğinde ayın ilk gününden itibaren 1-2 gün içinde Payoneer hesabınıza yatırılıyor.

Entscheiderclub'e kaydolmak için tıklayın.

Payoneer'e kaydolmak için tıklayın.

Sorularınızı yorum bölümüne yazabilirsiniz. :) Bol kazançlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar