Sıcak

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

429 TL DEĞERİNDE ÜCRETSİZ Yeni Başlayanlar için Otomatik Makine Öğrenimi (Google ve Apple)

 



Yapay Zeka yolculuğunuza Otomatik Makine Öğrenimi ile başlayın !

Bu kurs, size Yapay Zekanın büyük resmini vermeye odaklanır: AI makine öğrenimi modelleri oluşturmanın kolaylaştırılmış süreci. Matematiksel denklemleri ve Python kodlamasını bir kenara bırakın ve gerçekten önemli olan şeylere odaklanın !






Kurs Mimarisi En İyi Bilişsel Öğrenme Sonuçlarını garanti eder

AI'da PhD ve AIbrain CEO'su Richard Shinn, bu kursun arkasındaki Baş Mimardır. Tüm kurs yapısını öğrencilerin bilişsel beceriler kazanmalarına yardımcı olmak için tasarladı; önce örneklerle öğrenme, ardından düz anlambilim ve işlemsel anlambilime dayalı öğrenme. Bu iki aşamalı yaklaşım, özellikle gerçek dünya sorunlarının karmaşıklığıyla uğraşırken kullanışlıdır.


Uygulamalı Öğrenin

1. günden itibaren uygulamalı becerileri öğreneceksiniz. AutoML ile Makine Öğrenimi modelleri oluşturmak için laboratuvar eğitmenlerimizi takip edeceksiniz. Kursun sonunda, çalışan bir AI destekli mobil uygulama oluşturabileceksiniz. Richard Feynman'ın “Yaratamadığım şeyi anlamıyorum” ilkesini takip ederek ilk günden itibaren pratik bilgiler öğretiyoruz.

Becerilerinizi Derinleştirin

Tüm konuları derinlemesine anladığınızdan emin olmak için, tüm laboratuvarlara eşlik eden pratik ev ödevleri alacaksınız. Her laboratuvarın, kurs sırasında öğrenilen becerileri derinleştirmenize yardımcı olacak kendi ev ödevleri vardır. 

Lider Bir Yapay Zeka Şirketinden Sertifika Alın

Önde gelen bir AI şirketinden resmi bir sertifika ile AI kariyerinize başlayın! Kursu tamamladığınızda, doğrulanmış bir tamamlama sertifikası alacaksınız. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar