Sıcak

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

YouTube pro Download

 



YouTube pro, YouTube'un modifiye edilmiş sürümü ve youtube'un stok sürümüdür, buna ücretsiz Bloklar Tüm videolar reklamları ekler ve videoları arka planda veya Resim içinde Resim'de oynatmanıza izin verir. 720p dahil olmak üzere videoları indirirken farklı video çözünürlükleri mevcuttur, 1080p HD, 2k HD ve hatta 4K. Dahası, videolar ekstra videodan sese dönüştürmeye gerek kalmadan doğrudan MP3 veya M4A olarak kaydedilebilir. İdeal çözünürlüğünüzü seçin ve keyfini çıkarın!




YouTube Pro nedir?
Tüm video reklamlarını engeller ve videoları arka planda oynatmanıza ve ayrıca doğrudan android telefonunuzda video ve ses indirmenize olanak tanır. YouTube pro, YouTube'un modifiye edilmiş sürümü ve youtube'un stok sürümüdür, buna ücretsiz Bloklar Tüm videolar reklamları ekler ve videoları arka planda veya Resim içinde Resim'de oynatmanıza izin verir. 720p dahil olmak üzere videoları indirirken farklı video çözünürlükleri mevcuttur, 1080p HD, 2k HD ve hatta 4K. Dahası, videolar ekstra videodan sese dönüştürmeye gerek kalmadan doğrudan MP3 veya M4A olarak kaydedilebilir. İdeal çözünürlüğünüzü seçin ve keyfini çıkarın!
YouTube Pro'nun Özellikleri
ÜCRETSİZ EKLE: Video reklamlarını engeller ve reklamsız oynamanıza izin verir.
Arka Planda Oynatma: Kayan Popup Oynatıcıyı Küçült ile akıllı telefonunuzu normal şekilde kullanmaya devam ederken YouTube'daki tüm videoları izleyin.








Yorum Gönder

0 Yorumlar